dilluns, 10 de maig del 2010

Compositors s. XIX

Avui... curiositats històriques! Podeu veure i escoltar a Brahms parlant i després tocant ell mateix una obra seva; un vídeo sobre Rachmaninoff, i Grieg tocant una peça pròpia. Evidentment, la qualitat no és la que podem obtenir ara, però és curiós d'escoltar!



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dimarts 11 de maig hem triat el teu. Ho pots veure aquí:

http://www.3cat24.cat/noticia/326283

I a la secció de blogs del 3cat24.cat

http://www.3cat24.cat/blogs

Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir. I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu. El teu el va recomanar en David.

A més, t’informem que promocionarem el teu blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://bit.ly/901MGm) i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24) i la portada del 3cat24.cat

T'escrivim un comentari al blog per que no he pogut trobar la teva adreça de correu electrònic. A més tampoc sé el teu nom per posar el nom de l'autor del blog.

Salutacions,

Elmeucat24

Unknown ha dit...

Moltes gràcies,
és un honor que hagueu triat aquest blog. I gràcies també a tots els que el visiteu!